DSD sin reiselivssatsing er organisert gjennom selskapet DSD Explore. Å utforske, søke og speide etter noe nytt ligger i vårt DNA. Innen DSD Explore utnytter vi dette sammen med vår lange erfaring med persontransport til lands og til vanns. Vi vet hva som skal til for å skape gode opplevelser og reiseminner.

Gode reiseminner starter idet du bestiller. Gjennom å legge planer. Bygge opp forventninger. Se for seg det som kommer. Glede seg. Dernest kommer selve reisen med sine uforglemmelige høydepunkter og spennende aktiviteter. Du får minner for livet. Minner du lever på. Som du tidvis trekker frem og gjenopplever. Som får deg til å smile, lengte og planlegge nye turer. DSD Explorer gir deg alt dette. Selskapet bidrar til at mennesker kan realisere drømmer, både gjennom gode reiselivsaktører og teknologibedrifter. Resultatet er unike opplevelser som setter varige spor!

Rib 3
Skjermbilde 2020 09 01 kl 10 37 23

Adventure Tech

Adventure Tech er vår teknologisatsing og retter seg mot morgendagens tilretteleggere av gode, sømløse opplevelser. Verktøyene som muliggjør å levere unike øyeblikk. Vi vet at mennesket i årtusener har utforsket universet. Gjennom Adventure Tech blir vi med på fremtidens reise der vi utforsker ny teknologi, og tar del i nye og banebrytende forretningsideer.

Vår første satsing i Adventure Tech er selskapet Bilberry. Det tilbyr en programvare aktivitetsbedrifter kan benytte til alt som er viktig for å skape gode opplevelser og drive lønnsomt. Det betyr alt fra online booking, eventhåndtering, skreddersøm, pakketering og oppsalg. I tillegg til salg og distribusjon gir Bilberry deg full kontroll på drift og leveranse gjennom personell- og ressursstyring for å nevne noe.

Bilberry i bruk i aktivitetsbedrift

Fjord Travel og Go Fjords er begge heleide reiselivsselskaper av DSD Explore. Begge aktørene tilbyr miljøvennlige reiser med mål om å lage minst mulig avtrykk på omgivelsene. Turene bruker offentlig transport og benytter seg av nøye utvalgte lokale tilbydere. Mens Go Fjords primært tilbyr dagsturer på utvalgte destinasjoner, er Fjord Travel spesialister på å sette sammen pakker over større geografiske områder som inneholder både transport, overnatting og opplevelser.

I 2020 gikk DSD Explore inn på eiersiden i Lofotens største opplevelsesaktør, XXLofoten. Selskapet tilbyd helårlige aktiviteter for privatpersoner og bedrifter. Med base i Svolvær har de tilrettelagt for unike opplevelser siden 2005.

I 2023 ble DSD Explore også eier i Crazy Coyote Events. Det Trondheimsbaserte selskapet er totalleverandør av aktiviteter og arrangementer i Midt-Norge.

Utvalgte selskaper

  • Tide

    Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Tide kjører buss på offentlige kontrakter i seks fylker og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet. Totalt har Tide over 4500 medarbeidere, 2000 busser og en årlig omsetning på 3,8 milliarder kroner.