DSD sin reiselivssatsing er organisert gjennom selskapet DSD Explore. Å utforske, søke og speide etter noe nytt ligger i vårt DNA. Innen DSD Explore utnytter vi dette sammen med vår lange erfaring med persontransport til lands og til vanns. Vi vet hva som skal til for å skape gode opplevelser og reiseminner.

Gode reiseminner starter idet du bestiller. God og hyggelig planlegging og sitrende forventninger før avreise. Uforglemmelige høydepunkter og aktiviteter underveis. Minner for livet. DSD Explore rommer alt dette. Vi bidrar til at mennesker kan realisere drømmer om å oppdage verden, og gjør det gjennom både reiselivsselskaper og teknologiselskaper. Resultatet er unike opplevelser og minner for livet.

Rib 3
Skjermbilde 2020 09 01 kl 10 37 23

Adventure Tech

Adventure Tech er vår teknologisatsing og retter seg mot morgendagens tilretteleggere av gode, sømløse opplevelser. Verktøyene som muliggjør å levere unike øyeblikk. Vi vet at mennesket i årtusener har utforsket universet. Gjennom Adventure Tech blir vi med på fremtidens reise der vi utforsker ny teknologi, og tar del i nye og banebrytende forretningsideer.

Vår første satsing i Adventure Tech er selskapet Bilberry. Det tilbyr en programvare aktivitetsbedrifter kan benytte til alt som er viktig for å skape gode opplevelser og drive lønnsomt. Det betyr alt fra online booking, eventhåndtering, skreddersøm, pakketering og oppsalg. I tillegg til salg og distribusjon gir Bilberry deg full kontroll på drift og leveranse gjennom personell- og ressursstyring for å nevne noe.

Bilberry i bruk i aktivitetsbedrift

Fjord Travel og Go Fjords er våre reiselivsselskaper. De tilbyr miljøvennlige reiser som setter så lite miljømessige fotavtrykk på naturen som mulig. Gjennom våre markedsportaler kan de sette sammen skreddersydde, autentiske og lokale reiseopplevelse med offentlig og miljøvennlig transport som tog, elektriske cruiseferger og busser i hele Norge.

I 2020 fikk DSD komme inn på eiersiden i XXLofoten. Det er den største opplevelsesaktøren i Lofoten, og tilbyr helårige aktiviteter for individuelle reisende og bedrifter. Med base i Svolvær har de tilrettelagt for spektakulære opplevelser siden 2005.

Utvalgte selskaper

  • Tide

    Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Tide kjører buss på offentlige kontrakter i seks fylker og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet. Totalt har Tide over 4500 medarbeidere, 2000 busser og en årlig omsetning på 3,8 milliarder kroner.