Vi har lang erfaring med persontransport og har alltid vært opptatt av å glede og ta vare på behovene til dem som reiser med oss.

Mennesker drømmer om å oppdage verden, og reiseliv er en av verdens raskest voksende næringer. Vi har de beste forutsetninger for å ta vår del av veksten, fordi vi har lang erfaring med reiseliv, og fordi vi gjennom mange år har opparbeidet oss kunnskap om hva folk på reise forventer. Hver eneste dag, året rundt, gjør vi vårt beste for å oppfylle forventningene. Vi skal tilrettelegge og gi alle som reiser med oss en god opplevelse, enten de reiser til vanns eller lands, med båt eller buss.

Rib 3
Skjermbilde 2020 09 01 kl 10 37 23

Opplevelser i et mer organisert format er noe vi ønsker å satse mer på. For å være en del av morgendagens reiseliv gikk vi i 2020 inn på eiersiden i aktivitets- og opplevelseselskapet XXLofoten i Svolvær. Selskapet tilbyr flere ulike pakker og turer, for dem som reiser alene eller for grupper, og lager skreddersydde opplevelser gjennom gode teknologiske løsninger.


Utvalgte selskaper

  • Tide

    Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Tide kjører buss på offentlige kontrakter i seks fylker og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet. Totalt har Tide over 4500 medarbeidere, 2000 busser og en årlig omsetning på 3,8 milliarder kroner.