Å reise handler gjerne om å komme seg trygt frem. Komme seg raskt dit du skal til rett tid. Tide har årelang erfaring med å frakte mennesker trygt og effektivt.

SAS Bold DSD Dag1 4614 uferdig utvalg Copy 2
SAS Bold DSD Dag1 4660 uferdig utvalg Copy

Selskapets historie går helt tilbake til 1880, da Hardanger Sunnhordlandske Dampskipsselskap ble skapt etter en sammenslutning av en rekke små dampskipsselskap. Først i 2006 – etter en fusjonering mellom HSD og Gaia Trafikk – oppsto selskapet under dagens navn: Tide ASA.

Menneskene i Tide jobber for å skape gode reiseopplevelser. Hver dag frakter blide bussjåfører en kvart million mennesker. Tide er navet som bidrar til at hverdagen går rundt for folk flest.

I dag er Tide heleid datterselskap av DSD. Akkurat som oss, har Tide fokus på miljø og mennesker. Sammen tar vi ansvar for vekst og utvikling for selskapet og de ansatte.

SAS Bold DSD Dag1 4438 web

Stein Arne har kjørt buss for Tide i over 15 år, og frekventerer i dag ruten mellom Bergen og Stavanger

Selskapsinformasjon

Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Tide kjører buss på offentlige kontrakter i seks fylker og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet. Totalt har Tide over 5.500 medarbeidere, 2100 busser og en årlig omsetning på over 4,2 milliarder kroner.