Fyrverk + Z Event Trondheim = sant

DSD Explore sitt selskap Z Event lanserte i januar i år Z Event i Trondheim, da Crazy Coyote Events ble en del av laget. Nå styrkes Trondheimssatsingen ytterligere med Fyrverk.

Fyrverket Trondheim

Foto (Stian Engh-Halstvedt): fra venstre: Jenny Strømbom/Z Event Trondheim, Bjørn Skjæran/Fyrverk, Mali Myren/Fyrverk, Børre Tangen/Z Event Trondheim og Vilde Opeide/Fyrverk.

Fyrverk ble startet i 2021 med eiere fra HK reklamebyrå og Trondheim Stage, og selskapet har etter kun tre år i markedet rukket å sette solide spor etter seg med gjennomføring av flere prestisjeprosjekter i Midt-Norge. Nå blir Fyrverk en del av DSD Explore familien, som fortsetter sin ambisjon om å bygge Norges mest fremoverlente event- og reiseselskap.

- Fyrverk sin drøm har hele tiden vært å utvikle Trondheim som destinasjon, i tillegg til å være en strategisk sparringspartner for våre kunder. DSD Explore bringer med seg aktivitetsselskaper, reiseliv og event i samme familie. Vi blir langt sterkere sammen enn hver for oss, og alle partnere i Fyrverk blir med videre som medeiere i DSD Explore, uttaler Bjørn Skjæran fra Fyrverk, som blir byråleder i Z Event Trondheim.

Bjorn Skjaeran kred stian engh halstvedt

Foto (Stian Engh-Halstvedt): Bjørn Skjæran, påtroppende byråleder Z Event Trondheim

Borre tangen kred Stian Engh Halstvedt

Foto (Stian Engh-Halstvedt): Børre Tangen, rådgiver i Z Event Trondheim

Mali myren kred stian Engh Halstvedt

Foto (Stian Engh-Halstvedt): Mali Myren, prosjektleder i Fyrverk

Børre Atle Tangen er rådgiver i Z Event Trondheim, og han kjenner regionen og markedet godt etter å ha vært med å bygge opp Crazy Coyote Events siden 2006. – Nå blir vi en litt større gjeng, som alle har hjertet utenpå skjorta for å gi kundene det lille ekstra. Trøndelag er jo bokstavelig talt Norges midtpunkt, og vi har mye spennende på gang.

Mali Myren er prosjektleder fra Fyrverk, og er opptatt av at dette vil komme kundene til gode.

- Kundene til både Fyrverk og Z Event Trondheim vil beholde teamene sine som før, og få den samme skreddersydde kvaliteten og oppmerksomheten. I tillegg kan vi nå hente kompetanse fra en større familie.


Thomas skogstrand kilian munch

Foto (Kilian Munch): Thomas Strandskogen, adm.dir. Z Event

Flytter sammen til sommeren under navnet Z Event Trondheim

Fyrverk og Z Event Trondheim begynner å jobbe sammen allerede nå, og bidrar på hverandres prosjekter. Selskapene flytter sammen til sommeren, og da vil skiltet med Z Event Trondheim komme opp i Søndre Gate 14.

Thomas Strandskogen er administrerende direktør i Z Event, og han er begeistret over familie-forøkelsen:

- Menneskene i Z Event Trondheim og Fyrverk blir et bunnsolid team sammen. Vi deler lidenskapen for å skape resultater for kundene våre gjennom opplevelser, og disse folka kan virkelig faget sitt. Vi er dessuten på jakt etter flere ansatte til Z Event Trondheim, så ta gjerne kontakt hvis du vil bli en del av denne gjengen!

FAKTA:

  • DSD Explore utvikler reiseliv og eventmarkedet, og investerer i lokalsamfunn. Selskapene i porteføljen er Z Event Oslo/Trondheim/Bergen, aktivitetsselskapene Crazy Coyote og XXLofoten, reiselivsselskapet Fjord Travel Norway og kommunikasjonsbyrået Y Story. Nå inngår også Fyrverk i porteføljen, som snart blir en del av Z Event Trondheim.
  • Z Event ble etablert i 2007, og ble kjøpt av DSD Explore i 2023. I 2024 kom også Kite Event og kommunikasjon inn i porteføljen, og selskapene har i 2024 fusjonert under navnet Z Event.
  • Z Event har nå avdelinger i Trondheim, Bergen og Oslo, med til sammen 59 ansatte.
  • Fyrverk ble startet i 2021 av eiere fra HK Alliansen og Trondheim Stage.
  • Z Event Trondheim vil bestå av ansatte fra Crazy Coyote Events og Fyrverk.