Skipsfart har hatt en betydelig rolle gjennom alle menneskets tider. Helt siden vi startet virksomheten vår og sjøsatte vår første hjulpdamper i 1855, har vi sørget for sikker varetransport mellom internasjonale havner.

043 003 Eagle Stavanger

DSD Shipping ble stiftet i 1989 som et datterselskap av DSD AS. Siden den gang har selskapet vokst og utviklet seg til å bli en moderne og fleksibel aktør innen tankskip og chartervirksomhet.

DSD Shipping har fornyet flåten de siste årene og tok levering av tre nye tankskip i 2020. Samtidig har selskapet inngått avtale om salg av tre eldre tankskip i 2021. Flåten til DSD Shipping seiler internasjonalt og den består også av to mindre deleide skip som selskapet har kommersielt ansvar for.

Vi mennesker påvirker miljøet rundt oss, både på hav og land. DSD Shipping vil bidra til en bærekraftig, global skipsfart uten skadelige konsekvenser for liv, helse og miljø. Derfor utruster vi skipene våre med den mest miljøvennlige teknologien som er tilgjengelig på markedet i dag.

Selskapsinformasjon

DSD Shipping ble grunnlagt i 1989 som et heleid datterselskap av DSD AS. Siden den gang har selskapet vokst, og med moderne teknologi drifter det nå den kommersielle delen av en internasjonal tankflåte bestående av fire moderne skip.