EN
NO
DSD ansetter egen medarbeider i Kina.

Kinesisk Michael Zhang har nylig blitt ansatt for å styrke og videreutvikle DSDs og Herfo Finance forretningsmuligheter i Asia generelt, og spesielt innen det kinesiske markedet.

Zhang vil jobbe i en delt stilling mellom Det Stavangerske Dampskibselskap (DSD) og Yuhong Hermansens privateide investeringsfirma Herfo Finans. Zhang vil jobbe fra Shanghai i Kina, hvor han bor sammen med sin familie.

Utdannet som marine arkitekt og marine ingeniør fra Shanghai har Zhang en bred og solid arbeidsbakgrunn fra både skipsbygging, forretningsutvikling over landegrenser og kontinenter, samt e-handel og digitalisering. I fire år bodde Zhang i Oslo mens han jobbet for det kinesiske statseide selskapet AVIC med over 500 000 ansatte.

- Vi gleder oss til å få Michael på laget vårt. Han vil både jobbe for å styrke nettverket vi allerede har i Asia, men også jobbe for å posisjonere vårt reiselivsfirma Go Fjords i det kinesiske markedet. Videre vil han utforske en rekke muligheter for begge DSDs datterselskaper; ferge- og ekspressbåtoperatøren Norled og busselskapet Tide, sier konsernsjef i DSD Ingvald Løyning.

- For Herfo Finans har selskapet interesser og ser på forretningsmuligheter på mange områder og i forskjellige land, og her vil Michael Zhang også spille en sentral rolle, sier Løyning.

Tilbake til nyheter